VALENCIA

Valencia er Spanias tredje største by og ble grunnlagt av romerne i år 138 f.Kr. og har en av Europas travleste havner.

Middelhavsbyen er utstyrt med et mildt klima hele året, er hjembyen til Paella og kombinerer en kosmopolitisk atmosfære med en «laid-back» strandatmosfære samtidig som den byr på tradisjonell spansk kultur.

Byen tilbyr ideelle forhold for konferanser, møter, events og har et svært stort utvalg av små boutiquehoteller og store konferansehoteller til konkurransedyktige priser. Det finnes også en rekke originale, morsomme og kulturelle aktivitetsmuligheter for grupper.

Kunst- og vitenskapsparken (The City of Arts and Sciences) er et av det mest spektakulære i sitt slag. Over et område på hele 350 000 kvm har arkitekten Santiago Calatrava fått boltre seg fritt.  Dette skal ha gjort like mye for Valencia som Guggenheim for Bilbao og OL for Barcelona.  Det representerer også en stor kontrast til den historiske gamlebyen med sine trange gater som er fullpakket med historiske severdigheter, museer og barer – en fryd for alle besøkende!
Tilbring en kveld i bydelen El Carmen, der gamle hus er byttet ut med restauranter og tapasbarer, utforsk Valencias mange shoppinggater, nyt en avslappet dag på stranden eller i en av byens mange grønne parker, besøk det sentrale markedet, som er et av Europas eldste, for å smake på frukt, ost og sjømat fra regionen..Og ikke gå glipp av å dykke inn i Valencias pulserende natteliv!